Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τη σωστή χρήση του καταλόγου μας. Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, απαντάμε στις πιο βασικές ερωτήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν.

Εγγραφή

- Πως μπορώ να πραγματοποιήσω εγγραφή;
Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί πάνω δεξιά που αναγράφει "Εγγραφή" ή από την αρχική σελίδα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που σας ζητάμε και πατώντας έπειτα το κουμπί "Προσθήκη Προϊόντων"

- Πως κάνω εγγραφή δωρεάν και πως γίνομαι μέλος;
Στην καρτέλα εγγραφής που σας εμφανίζεται, το πρώτο παράθυρο έχει την ονομασία "Λογαριασμός". Εάν τσεκάρετε το κουτάκι (διαφανές) που λέει "Επιθυμώ να γίνω μέλος (η υπηρεσία είναι συνδρομητική με 100 ευρώ το χρόνο)" τότε θα κάνε συνδρομητική αίτηση και θα περιμένετε να σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Εάν δεν το επιλέξετε, συνεχίζετε κανονικά με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας.

- Σε πόση ώρα δημοσιεύεται η ΔΩΡΕΑΝ καρτέλα μου;
Το συντομότερο δυνατό. Με το που συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, λαμβάνουμε e-mail. Αν όλα είναι σωστά, προχωράμε στην διαδικασία δημοσίευσης σε μερικές ώρες.

- Πότε παίρνω τα στοιχεία του λογαριασμού μου αν δηλώσω για μέλος;
Με το που λάβουμε επιτυχημένη πληρωμή, λαμβάνετε σε μερικές ώρες τα στοιχεία λογαριασμού σας σε e-mail και οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε.

Διαχειριστικό Μέλους

- Πως μπορώ να συνδεθώ με τον κωδικό μου και το όνομα χρήστη μου;
Μετά που θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας, κάνετε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί "Είσοδος" . Εισάγετε τα στοιχεία σας εκεί και πατάτε το κουμπί "Είσοδος". Με το που συνδεθείτε επιτυχώς θα σας εμφανιστεί ένα νέο κουμπί "Προφίλ" . Πατώντας το, μεταβαίνετε στην διαχείριση του λογαριασμού σας.

- Πως μπορώ να προσθέσω προϊόντα;
Από το προφίλ σας, επιλέγετε στο αριστερό μενού την ενότητα "Προϊόντα". Στο παράθυρο εμφανίζεται η διαχείριση των προϊόντων σας. Όσα πεδία έχουν αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Αφού συμπληρώσετε τα πεδία σωστά, πατάτε "Προσθήκη +" και το προϊόν σας εμφανίζεται αυτόματα στην κάτω λίστα με τα διαθέσιμα προϊόντα σας.

- Πως μπορώ να διαγράψω/επεξεργαστώ προϊόντα;
Στην λίστα/πίνακα με τα προϊόντα σας εμφανίζονται 2 εικονίδια. Μια γομολάστιχα και ένα μολυβάκι. Το μολυβάκι πατώντας το, σας επιτρέπει να διορθώσετε το ανάλογο προϊόν ενώ η γομολάστιχα το διαγράφει.

- Γιατί πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσω τιμή και ποσότητα προϊόντος;
Εάν δεν είστε σίγουρος για την ποσότητα , βάλτε μηδέν στο πεδίο. Εάν δεν είστε σίγουρος για την τιμή μπορείτε να βάλετε μια ελάχιστη τιμή εκκίνησης, για παράδειγμα: 0.2 ευρώ.

- Πως μπορώ να ορίσω εύρος τιμής σε ένα προϊόν;
Γράφετε για παράδειγμα: 0.50 - 0.90 στο πεδίο. Αυτό θα καταχωρήσει το προϊόν από 50 έως 90 λεπτά το κιλό.

- Γιατί είμαι υποχρεωμένος να εκφράσω το προϊόν μου σε κιλά; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι μέτρησης;
Σας ενημερώνουμε ότι συνεχώς βελτιώνουμε την εφαρμογή μας και προσθέτουμε νέες δυνατότητες αλλά και πρωτότυπες ιδέες.

- Πως μπορώ να προσθέσω μια λαϊκή που πηγαίνω;
Επιλέξτε πρώτα την Περιφέρεια, έπειτα τον Νομό και μετά τον Δήμο σας. Θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες λαϊκές και μέρες στην πειροχή σας. Εάν όχι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με μας για να σας τις προσθέσουμε. Έπειτα σέρνετε με το ποντίκι την ανάλογη μέρα λαϊκής στον αμέσως αποκάτω χώρο που αναγράφει "Οι λαικές μου...". Η λαϊκή προστίθεται αυτόματα.

- Πως μπορώ να διαγράψω μια μέρα λαϊκή που πηγαίνω και πως να προσθέσω τον αριθμό θέσης μου ;
Κάνοντας κλικ στο μικρό εικονίδιο με τον κάδο κάτω από την ομπρελιτσα. Το μολυβάκι σας δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστείτε τον αριθμό θέσης σας.

- Πως μπορώ να προσθέσω το κείμενο μου; Και πως να διαλέξω το όνομα μου στο διαδίκτυο της μορφής laika.agrolaiki.gr/to_onoma_mou
Κάνοντας κλικ την ενότητα "Σελίδα" στο αριστερό μενού. Σας εμφανίζεται έπειτα ένας μικρός κειμενογράφος για να γράψετε το κείμενό σας. Στο τίτλο της σελίδας γράφετε μόνο σε greeklish και αντιστοιχεί στο όνομα της σελίδας σας, δηλαδή: laika.agrolaiki.gr/titlos_selidas_sas

- Πως μπορώ να βάλω το λογοτυπό μου ή την εικόνα μου;
Στην ενότητα "λογαριασμός" στο αριστερό μενού κάνετε κλικ στο κουμπί "Εικόνα Προφίλ" δεξιά και έπειτα στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάτε "επιλογή αρχείου". Αφού επιλέξτε την εικόνα σας, φορτώνει στο παράθυρο αυτό. Σέρνοντας το ποντικί προσεκτικά, επιλέγετε το κομμάτι της εικόνας που θέλετε να εμφανίζεται και πατάτε το κουμπί "Εισαγωγή Εικόνας"

- Πως μπορώ να προσθέσω τις φωτογραφίες μου;
Κάτω από την ενότητα "Φωτογραφίες" το προφίλ σας. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Προσθέστε εικόνες..." και να επιλέξετε πολλές εικόνες μαζί είτε να τις σύρετε άμεσα από τον υπολογιστή σας στο παράθυρο. Όταν τελειώσετε πατάτε το κουμπί "Μεταφόρτωση". Αν θέλετε να σβήσετε κάποια εικόνα πατάτε το εικονίδιο με τον κάδο.

Αναζήτηση στον Κατάλογο

- Πως κάνω αναζήτηση παραγωγού ή εμπόρου;
Επιλέξτε το μενού "Παραγωγοί" ή "Έμποροι" στην Ιστοσελίδα. Στην κορυφή θα σας εμφανιστεί ένας μεγεθυντικός φακός. Στο πεδίο που γράφει "αναζήτηση ονόματος..." κάντε κλικ και γράψτε το όνομα του χρήστη. Αν δεν το ξέρετε, επιλέξτε μια περιοχή που ψάχνετε παραγωγούς/εμπόρους ή κάποιο προϊόν για να δείτε ποιοι το διαθέτουν.

- Πως βλέπω τιμές προϊόντων;
Στην ενότητα Προϊόντα κάνοντας κλικ στο μενού "Προϊόντα" στην Ιστοσελίδα μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι τιμές που παρουσιάζονται είναι μέσες τιμές με την εξής φόρμουλα υπολογισμού: ((Μέσος όρος Μέγιστης Τιμής + Μέσος όρος Ελάχιστης) * παραγωγοί και έμποροι) / 2

- Πως αναζητώ κάποιο συγκεκριμένο προϊόν και βλέπω ποιος το διαθέτει;
Στην σελίδα "Προϊόντα" και στο κουτί που γράφει "αναζήτηση..." κάνετε κλικ. Ξεκινάτε να γράφετε το όνομα του προϊόντος και η αναζήτηση γίνεται αυτόματα. Το κάθε προϊόν αναγράφει ποιοι χρήστες το διαθέτου. Κάνοντας κλικ στον αριθμό των χρηστών εμφανίζεται ένα υπο-μενού με τα ονόματά τους. Κάνοντας κλικ σε κάποιο όνομα, σας πηγαίνει στην σελιδα του.