Τι είναι;

H agrolaiki αποτελεί μια λειτουργική και απλή στη χρήση πλατφορμα ηλεκτρονικού καταλόγου για την προώθηση των ελληνικών τροφίμων και αγαθών στην Ελληνική κοινότητα. Είναι μία σύνδεση μεταξύ καταναλωτών, παραγωγών και ατόμων με εμπορική δραστηριότητα. Αποτελεί επίσης το πρώτο καινοτόμο σύστημα παρουσίασης παραγωγών και εμπόρων που διαθέτουν άδεια λαϊκής αγοράς. Είναι ένα σύστημα που προσφέρει:

 • Αυτόματη και εύκολη εγγραφή μόνο με ένα βήμα. Δηλώνεις ποιος είσαι και που βρίσκεσαι.
 • Λειτουργικό προφίλ χρήστη, μέσα από το οποίο δηλώνεις τα προϊόντα που διαθέτεις - ποσότητα, τιμή, διαθεσιμότητα. Συμπληρώνεις τις μέρες, τις περιοχές και τις θέσεις του πάγκου σου στις λαϊκές αγορές που πηγαίνεις.
 • Δημιουργία προσωπικής σελίδας σου με δική σου διεύθυνση στο διαδίκτυο και δυνατότητα προσθήκης φωτογραφικού υλικού, κειμένου, χαρτών και αναλυτική παρουσία προϊόντων μέσα από το προφίλ σου.
 • Εύχρηστη και γρήγορη αναζήτηση με βάση την περιοχή ή το προϊόν.
 • Εύκολη προβολή οικονομικότερων προϊόντων και των ατόμων που τα διαθέτουν.
 • Άμεση επαφή εγγεγραμένου καταναλωτή με τον παραγωγό ή τον έμπορο.
Ποιους αφορά;

Η agrolaiki απευθύνεται σε παραγωγούς (αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και ψαράδες ή ιχθυοκαλλιεργητές), εμπόρους που ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή και να αγοράσουν (επιχειρήσεις, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, βιομηχανίες τροφίμων, μανάβικα, μίνι και σουπερ μάρκετ) και τέλος σε καταναλωτές - αγοραστές ( οικιακούς καταναλωτές, ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία). Η agrolaiki απευθύνεται και σε όλους τους παραγωγούς ή αγοραστές που έχουν άδεια λαϊκής αγοράς και διατηρούν τους πάγκους τους στις περιοχές της Ελλάδας.

 • Οι παραγωγοί είναι στην agrolaiki γιατί βρίσκουν αγοραστές, πουλάνε τα προϊόντα τους σε καλύτερες τιμές, επικοινωνούν με άλλους παραγωγούς, έρχονται σε επαφή με καταναλωτές, προωθούν και διαφημιζούν την ιδιότητά τους με εικόνες, κείμενο, βίντεο.
 • Οι έμποροι είναι στην agrolaiki γιατί έρχονται σε επαφή με καταναλωτές, πραγματοποιούν ζήτηση προϊόντων και δέχονται προσφορές από άλλους εμπόρους ή παραγωγούς, προωθούν και διαφημιζούν την ιδιότητά τους με εικόνες, κείμενο, βίντεο.
 • Οι παραγωγοί ή έμποροι που έχουν πάγκο σε λαϊκές αγορές, προβάλλονται καλύτερα μέσα από τη καρτέλα τους. Διαφημίζουν τους πάγκους τους και έρχονται σε άμεση επαφή με τον καταναλωτη.
 • Οι καταναλωτές είναι στην agolaiki γιατί έρχονται σε επαφή με τους κοντινότερους σε αυτούς παραγωγούς ή εμπόρους. Μπορούν να αναζητήσουν ανά περιοχή και ανα προϊόν και να βρουν αυτά που επιθυμούν σε οικονομικότερη τιμή.

Πως λειτουργεί;

H agrolaiki αναπτύσσεται συνεχώς έτσι ώστε αποτελεί μια εύκολη, εύχρηστη, ζεστή και φιλική πλατφόρμα. Παρέχει συνεχώς νέες δυνατότητες και λειτουργίες για την εύκολη διακίνηση αγαθών αλλά και την άμεση επαφή καταναλωτή-αγοραστή με παραγωγό.

 • Εάν είστε επισκέπτης μπορείτε να δείτε όλο τον κατάλογό μας χωρίς να κάνετε εγγραφή. Μπορείτε να αναζητήσετε αυτους που σας ενδιαφέρουν με βάση τη περιοχή σας και το προϊόν σας. Μπορείτε να δείτε ποιοι διαθέτουν τα οικονομικότερ προϊόντα, να επισκεφτείτε τις σελίδες τους και να δείτε που έχουν τους πάγκους των λαϊκών αγορών τους. Μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί τους με e-mail είτε με το τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.
 • Εάν είστε παραγωγός ή έμπορος μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγραφή σας μόνο με ένα βήμα, συμπληρώνοντας το ποιος είστε και που βρίσκεστε. Μπορείτε έπειτα να μπείτε στο προφίλ σας και να προσθέσετε τα προϊόντα σας ή/και τις λαϊκές σας. Μπορείτε να έχετε την προσωπική σας σελίδα, τις φωτογραφίες και το κείμενό σας. Έτσι θα αποκτήσετε μια καλύτερη παρουσία της δραστηριότητάς σας αλλά και μια πιο εύκολη επικοινωνία και επαφή με τους υπολοίπους.
 • Εάν είστε επισκέπτης και θέλετε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία, μπορείτε να εγγραφείτε ως καταναλωτής. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη και μπορείτε έπειτα να έχετε μια πιο άμεση επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να ανταλάσσετε μηνύματα και να παίρνετε πληροφορίες.
Ποια τα οφέλη;
Εάν είστε παραγωγός - έμπορος, με την εγγραφή σας στο κατάλογο μας πετυχαίνετε τα εξής:
 • Καλύτερη προβολή της ιδιότητάς σας στο Διαδίκτυο.
 • Περισσότερες πωλήσεις των προϊόντων που διαθέτετε μιας και η επαφή με τον αγοραστή-καταναλωτή είναι ευκολότερη και πιο λειτουργική. Καλύτερη προβολή προϊόντων.
 • Άμεση επαφή με άλλους παραγωγούς - εμπόρους και καταναλωτές μέσω μηνυμάτων.
 • Διαχείριση του προφίλ και της καρτέλας σας μέσω ενός πολύ κατανοητού συστήματος.
 • Δήλωση τοποθεσίας των λαϊκών αγορών που έχετε πάγκο, έτσι ώστε η επαφή με καταναλωτές και νοικοκυριά γίνεται ευκολότερη. Μέσω του συστήματος μας ο καταναλωτής γνωρίζει σε ποιες λαϊκές πουλάτε.
Εάν είστε επισκέπτης, με την εγγραφή σας στο κατάλογο μας ως καταναλωτής πετυχαίνετε τα εξής:
 • Προβολή περισσότερων στοιχείων των παραγωγών - εμπόρων του καταλόγου.
 • Άμεση επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
 • Ολοκλήρωση του προφίλ σας για να έχετε καλύτερα αποτέλεσματα αναζήτησης και να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Με την εξέλιξή της στην πάροδο του χρόνου - ξεκινώντας από ένα απλό ειδησεογραφικό site και κατάλογο παραγωγών λαϊκών αγορών Ηρακλείου Κρήτης - επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, φτιάχνοντας ένα απλό, λειτουργικό και εύχρηστο ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο προώθησης ελληνικών προϊόντων φέρνοντας πιο κοντά τον καταναλωτή με τον παραγωγό.
Η agrolaiki όμως δεν σταματάει εδώ. Χάρη στο δικό σας ενδιαφέρον, αναπτύσσεται συνεχώς για να αποτελεί μια εύχρηστη, ζεστή και φιλική πλατφόρμα. Για να παρέχει συνεχώς καινοτόμες ιδέες, δυνατότητες και λειτουργίες για την εύκολη διακίνηση αγαθών αλλά και την ακόμη πιο άμεση επαφή καταναλωτή-αγοραστή με παραγωγό-έμπορο.
Έχοντας κλείσει λοιπόν 13 χρόνια μαζί, σας προσκαλούμε στον κατάλογό μας, υποσχόμενοι ότι το μέλλον θα είναι δικό σας!

Σας ευχαριστούμε θερμά, Agrolaiki.gr