Παρακαλούμε περιμένετε...
Μας φέρνει πιο κοντά!
Εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης μου...
Εγγραφή - Γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Η εγγραφή σας στον κατάλογό μας αποτελεί βασικη προυποθεση προώθησης της ιδιότητάς σας. Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα μόνο στοιχεία σας, δημιουργούμε το προσωπικό σας προφίλ - λογαριασμό.

Μέσα από το προφίλ σας, μπορείτε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε τα προϊόντα που παράγετε και πουλάτε ή αγοράζετε, έαν έχετε οποιουδήποτε είδους εμπορική ή αγροτική δραστηριότητα.

Εάν πάλι είστε καταναλωτής ή αγοραστής, μπορείτε με την εγγραφή σας να ενημέρωνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις ανάπτυξης της υπηρεσίας μας μέσω e-mail καθώς επίσης έχετε και την δυνατότητα να προβαλλετε τα στοιχεία επικοινωνίας του ατομου που σας ενδιαφέρει.


Πριν εγγραφείτε παρακαλούμε διαβάστε:


  • Με την εγγραφή σας συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την προβολή σας στο κατάλογό μας και την δυνατότητα εμφάνισης τους στο διαδίκτυο μόνο από τα υπόλοιπα εγγεγραμένα μέλη της ιστοσελίδας μας.
  • Με την εγγραφή σας επίσης συμφωνείτε ότι έχουμε την δυνατότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε το κρίνουμε αναγκαίο να επικοινωνούμε μαζί σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω e-mail ή τηλεφώνου.
  • Συμφωνείτε επίσης ότι έχουμε την δυνατότητα να αποστείλλουμε τα στοιχεία επικοινωνία σας (ονοματεπώνυμό, τηλεφωνο, email) σε άλλα μέλη της ιστοσελίδας μας και εφόσον μας ζητηθεί από αυτά για να σας φέρουμε άμεσα σε επαφή μαζί τους.
  • Συμφωνείτε τέλος ότι πέρα της ιστοσελίδας αυτής, οποιαδήποτε άλλη προωθητική του λογαριασμό σας δεν γίνεται αποδεκτή από την πολιτική μας. Ουδέποτε πρόκειται να δημοσιεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εμφανή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο ηλεκτρονικό ή μη, πέραν της ιστοσελίδα αυτής και μόνο σε εγγεγραμένα μέλη της. Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται στη βάση δεδομένα μας κωδικοποιημένα κάτω από ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας σε γνωστό αξιόπιστο πάροχο.


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας,
agrolaiki.gr

Λογαριασμός
Περιοχή
Στοιχεία

Παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτί ότι συμφωνείτε με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων όπως αναγράφεται παραπάνω.

Τα πεδία με αστερίσκο(*) είναι υποχρεωτικά. Τα υπόλοιπα είναι προεραιτικά.